autoschade VlaardingenLaat autoschade Vlaardingen je auto herstellen door Starfit

Autoschade Vlaardingen is natuurlijk altijd erg vervelend. Heeft u een aanrijding gehad of heeft uw auto op een andere manier schade opgelopen?

Laat deze dan herstellen door Starfit. Wij zorgen ervoor dat u snel de weg weer op kunt. Starfit voert reparaties in verband met schade uit aan alle automerken.

Wij doen dit met originele onderdelen of aftermarket onderdelen die qua kwaliteit aan onze eisen voldoen. Afhankelijk van de aard van de schade kunt u snel de weg weer op.

Autoschade Vlaardingen deskundig laten verhelpen

Een aanrijding is altijd erg vervelend, maar als u er zelf zonder verwondingen vanaf bent gekomen is dat alvast goed nieuws. De schade aan uw auto wordt vergoed door uw verzekering als de aanrijding niet uw fout was. Bent u allrisk verzekerd dan vergoedt de verzekering in alle gevallen de schade.

Alvorens wij tot reparatie overgaan kunt u van ons een kostenopgave krijgen. Uiteraard kan een verzekeringsexpert langskomen om de schade op te nemen en te beoordelen of de kostenopgave voor herstel redelijk is en kan worden vergoed.

Onderhoud

DOnze specialisten adviseren u graag over het juiste onderhoud aan uw auto. Mocht blijken dat er onderdelen vervangen moeten worden dan kan Starfit u hiermee van dienst zijn.

ONDERHOUD

Schadeherstel

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste onderhoud aan uw auto. Mocht blijken dat er onderdelen vervangen moeten worden dan kan Starfit u hiermee van dienst zijn.

MEER INFORMATIE

Is schadeherstel van mijn auto nog de moeite waard?

Als uw auto al wat ouder is en u heeft flinke autoschade Vlaardingen dan kan het zijn dat de kosten voor herstel de dagwaarde van de auto overschrijden. In dat geval is uw auto total loss. De verzekering zal in dat geval de dagwaarde uitkeren.

U kunt ervoor kiezen om de auto met schade te verkopen, autohandelaren geven soms nog een redelijke prijs als er nog bruikbare onderdelen zijn. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw auto met gebruikte onderdelen alsnog te laten repareren. Soms is dat mogelijk voor het door de verzekering uitgekeerde bedrag. Starfit wil altijd graag met u meedenken voor een oplossing.

Als u de auto nodig heeft voor uw werk of om een andere reden niet zonder kan is herstel natuurlijk waar uw voorkeur naar uit gaat. Dit is niet altijd mogelijk uiteraard, het hangt sterk af van de aard van de schade en de waarde van uw auto.

Laat autoschade in Vlaardingen herstellen door een ervaren garagebedrijf

Autoschade in Vlaardingen is al vervelend genoeg. Als het u overkomt, laat deze dan herstellen door een ervaren garagebedrijf dat kennis heeft van uw auto qua merk en type. Bij Starfit kunt u terecht met alle auto’s voor het laten herstellen van schade.

Onze monteurs hebben uitgebreide kennis van zaken en gaan graag voor u aan de slag om uw autoschade zo goed en zo snel mogelijk te herstellen. Het schadeherstel wordt altijd gemeld aan de RDW. Deze informatie wordt aan uw kenteken gekoppeld. De info kan worden opgevraagd door een geïnteresseerde als u uw auto wilt verkopen.

Waarom voor schadeherstel in Vlaardingen naar Starfit?

U gaat voor schadeherstel Vlaardingen naar Starfit omdat u daar de  beste service krijgt. Of u nu betrokken bent geweest bij een aanrijding of bij het inparkeren een paaltje heeft geraakt, wij zorgen ervoor dat u snel de weg weer op kunt.

U kunt er op rekenen dat de schade aan uw auto deskundig wordt hersteld en dat wij hiervoor uitsluitend A-kwaliteit onderdelen gebruiken. Wij kunnen originele onderdelen bestellen bij de dealer, maar soms volstaan ook prima kwaliteit aftermarket onderdelen.

Maak een afspraak voor het schadeherstel in Vlaardingen via telefoonnummer 010 4824977 of gebruik het contactformulier op onze website. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk de weg weer op kunt.

Bekijk hier onze reviews

010 4824977

Afspraak maken?

Starfit Auto Snel Service – 010 4824977