Kleine beurt Rotterdam Maak een afspraak voor een kleine beurt Rotterdam bij Starfit

De kleine beurt Rotterdam voor de auto is voor veel autobezitters iets dat jaarlijks terugkomt. Het is belangrijk om uw auto goed te laten nakijken zodat u altijd veilig de weg op gaat. Zeker als u geen technische kennis heeft en dus mankementen zelf niet of niet snel constateert is het belangrijk een ervaren monteur naar uw auto te laten kijken.

Bij Starfit werken monteurs die verstand hebben van alle merken en typen auto’s. Wij zijn dus geen garage voor 1 of enkele merken, u kunt altijd bij ons terecht voor een grote of kleine beurt in Rotterdam.

Wat gebeurt er bij de kleine beurt in Rotterdam?

Als u uw auto voor een kleine beurt in Rotterdam naar Starfit brengt worden vitale onderdelen nagekeken. Het gaat dan bijvoorbeeld om het oliepeil, de verlichting en de remmen. Als er bij de kleine beurt een reparatie moet worden uitgevoerd wordt hierover altijd vooraf met u overlegd.

U kunt natuurlijk ook een bedrag afspreken, als de totale kosten voor de beurt en eventuele reparaties hier onder blijven worden deze zonder vooraf overleg uitgevoerd.

Combineer de kleine beurt met de APK

Iedere auto, behalve als deze nog vrij nieuw is, valt onder de APK, de Algemene Periodieke Keuring. Als uw auto aan de beurt is voor een APK, dan kunt u dit combineren met een grote of kleine beurt in Rotterdam. U slaat dan twee vliegen in 1 klap.

Uw auto wordt grondig nagekeken, eventuele reparaties worden direct uitgevoerd en u kunt weer voor minimaal een jaar veilig rijden. Ook als u een kleine beurt in Rotterdam tegelijk met de verplichte APK laat uitvoeren nemen wij natuurlijk contact met u op als blijkt dat er meer kosten gemaakt moeten worden dan vooraf was afgesproken. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Onderhoud

DOnze specialisten adviseren u graag over het juiste onderhoud aan uw auto. Mocht blijken dat er onderdelen vervangen moeten worden dan kan Starfit u hiermee van dienst zijn.

ONDERHOUD

Schadeherstel

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste onderhoud aan uw auto. Mocht blijken dat er onderdelen vervangen moeten worden dan kan Starfit u hiermee van dienst zijn.

MEER INFORMATIE

Waarom is de kleine beurt zo belangrijk?

De kleine beurt in Rotterdam is belangrijk omdat op die manier groter en daardoor duurder onderhoud of reparatie kan worden voorkomen. Bedenk u bijvoorbeeld wat er gebeurt als u zonder olie komt te staan. In het ergste geval loopt de motor van de auto vast en moet deze worden gereviseerd of vervangen. Dat is een kostbare reparatie. Tijdens een kleine beurt wordt het oliepeil altijd gecontroleerd en wordt de olie bijgevuld of ververst. Als dan blijkt dat de auto veel olie verbruikt kan hiervan in veel gevallen de oorzaak worden achterhaald zodat u niet met dit vervelende probleem wordt geconfronteerd.

Moderne auto’s geven een seintje voor een kleine beurt

Vandaag de dag zijn veel auto’s uitgerust met een boordcomputer die zelf veel zaken in de gaten houdt. Als er een lampje op het dashboard gaat branden dat aangeeft dat de auto onderhoud nodig heeft is dat een prima indicatie om een afspraak te maken voor een kleine beurt Rotterdam. Bij Starfit hebben de monteurs kennis van alle merken en typen auto’s. U kunt uw auto dan ook met een gerust hart voor een beurt bij ons achterlaten.

Maak nu een afspraak voor de kleine beurt in Rotterdam

Is uw auto toe aan een kleine beurt Rotterdam, eventueel gecombineerd met de APK? Maak dan nu een afspraak bij Starfit via het contactformulier op de website of bel voor een afspraak met telefoonnummer 010 4824977. U kunt ervan verzekerd/zijn dat uw auto bij ons in goede en ervaren handen is. Na het onderhoud kunt u weer vele veilige kilometers rijden.

Bekijk hier onze reviews

010 4824977

Afspraak maken?

Starfit Auto Snel Service – 010 4824977