Melden schade

Wanneer er sprake is van schade aan uw voertuig, dan kunt u bellen met Starfit Auto Snel Service. We nemen met u dan meteen de gegevens door die van belang zijn. We maken een afspraak en een planning voor de reparatie. Wanneer u langskomt nemen we met u de dossiers door.

Taxatie

Door middel van moderne communicatietechnieken leggen we de schade voor aan experts bij uw verzekeringsmaatschappij en zorgen we voor een vlotte afwikkeling van alles wat met taxatie en verzekering te maken heeft.

Demontage

De beschadigde en kapotte onderdelen worden gedemonteerd en vervolgens vervangen door originele of gebruikte onderdelen. De te vervangen onderdelen worden gescheiden en milieu verantwoord afgevoerd.

Plaatwerkerij

Hier wordt de carrosserie uitgedeukt of gedeeltelijk vervangen of gericht. Er wordt gewerkt met uiterst geavanceerde las- en puntlasapparatuur, maar uiteraard beschikken wij ook over moderne meet- en richtapparatuur, inclusief speciale fabrieksdata en meetgegevens.

Montage

De auto kan nu weer opgebouwd worden. Alles wordt volgens de fabrieksgegevens gemonteerd. Door de samenwerking met de merkdealers zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste reparatietechnieken van alle merken auto’s. Er worden dan ook uitsluitend ORIGINELE onderdelen gebruikt om uw auto weer op en top te krijgen. De auto wordt na montage weer goed gecontroleerd bijv. de wielophanging wordt met computergestuurde apparatuur uitgelijnd. “Wanneer nodig wordt uw auto ook van binnen gereinigd”.

Aflevering van het voertuig

Wanneer wij gereed zijn met uw voertuig, nemen wij contact met u op en kunt u weer over uw eigen voertuig beschikken. Bij het ophalen van uw voertuig, ligt het Focwa garantiebewijs inmiddels in uw herstelde voertuig.

Afspraak maken?

Starfit Auto Snel Service – 010 4824977