schadeherstel SchiedamVoor deskundig schadeherstel Schiedam gaat u naar Starfit

Zoekt u een garage voor schadeherstel Schiedam? Dan bent u bij Starfit zeker aan het juiste adres. Autoschade is natuurlijk altijd vervelend. Als het om geringe schade gaat kunt u soms nog wel even blijven doorrijden, maar ook een lelijke deuk of kras wilt u natuurlijk snel laten repareren.

U kunt bij onze garage terecht ongeacht het merk en type van uw auto. Onze monteurs hebben kennis van zaken van alle auto’s. Als er schade is wordt deze deskundig en snel hersteld zodat u zo snel mogelijk weer kunt rijden. Als u goed verzekerd bent of als de schade niet door uzelf is veroorzaakt dekt de verzekering vaak de kosten voor het schadeherstel in Schiedam.

Laat schade aan uw auto snel herstellen

Het is belangrijk dat u schadeherstel in Schiedam zo snel mogelijk laat uitvoeren. Een kras of kleine deuk lijkt misschien niet zo heel erg. Maar als de lak is beschadigd kan de auto op die plek gemakkelijk gaan roesten en dan zijn de kosten voor het schadeherstel vele malen hoger. Een niet te diepe kras kan soms eenvoudig worden hersteld zonder dat een onderdeel moet worden overgespoten.

Dat is natuurlijk veel goedkoper dan wanneer uw auto in de spuitcabine moet. Ook schade aan buitenspiegels of verlichting moet u zo snel mogelijk laten herstellen. Het is niet alleen onveilig om met dat soort schade rond te rijden, u kunt er bovendien een boete voor krijgen van de politie.

De kosten van schadeherstel in Schiedam

De kosten van schadeherstel in Schiedam kunnen soms flink oplopen. Een op het oog kleine deuk of kras kan al een flinke reparatie betekenen. Als de oorzaak van de schade niet uw schuld is, is het zaak ervoor te zorgen dat de veroorzaker hiervoor zijn verzekering aanspreekt. Vul dus bij een aanrijding altijd een schadeformulier in dat door beide partijen  wordt ondertekend. Als u allrisk verzekerd bent wordt de schade ook vergoed als u deze zelf heeft veroorzaakt, bijvoorbeeld bij een aanrijding of als u bij het inparkeren een buitenspiegel beschadigt of een paaltje raakt.

Onderhoud

DOnze specialisten adviseren u graag over het juiste onderhoud aan uw auto. Mocht blijken dat er onderdelen vervangen moeten worden dan kan Starfit u hiermee van dienst zijn.

ONDERHOUD

Schadeherstel

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste onderhoud aan uw auto. Mocht blijken dat er onderdelen vervangen moeten worden dan kan Starfit u hiermee van dienst zijn.

MEER INFORMATIE

Schadeafhandeling van leaseauto’s

Veel mensen hebben vandaag de dag een leaseauto, omdat private lease erg populair is. Een leaseauto is altijd allrisk verzekerd. Dat betekent dat schadeherstel in Schiedam vrijwel altijd door de verzekering wordt gedekt. Soms geldt hiervoor wel een eigen risico. Ook is het afhankelijk van uw leasecontract of u een vervangende auto krijgt gedurende de tijd dat uw auto voor reparatie in de garage staat. Informeer hier dus naar als u hiermee te maken krijgt om onaangename verrassingen te voorkomen.

De schade aan uw auto wordt vakkundig hersteld

Heeft u schade aan uw auto, dan kan Starfit deze deskundig voor u herstellen. Omdat onze monteurs kennis van zaken hebben van alle merken en typen auto’s kunt u uw auto met een gerust hart bij ons achterlaten als er schade moet worden hersteld.

Wij doen dit uiteraard zo snel mogelijk, maar het kan zijn dat er onderdelen besteld moeten worden voordat de reparatie kan worden afgerond. In dat geval duurt de reparatie natuurlijk wat langer. Ook moet er soms worden gewacht op het bezoek van een schade expert van de verzekering. Deze moet beoordelen of de offerte voor het schadeherstel Schiedam redelijk is. Pas dan kan uw auto worden gerepareerd.

Wat als schadeherstel te duur wordt?

Als het schadeherstel Schiedam te duur voor u wordt, bijvoorbeeld omdat de verzekering dit niet vergoedt of omdat de schade meer kost dan de dagwaarde van de auto waardoor deze total loss is, dan kunt u de auto achterlaten bij de garage.

U krijgt dan de dagwaarde uitgekeerd en de garage kan uw auto gebruiken voor het verkrijgen van nog bruikbare tweedehands onderdelen. U kunt in alle gevallen contact opnemen met Starfit via telefoonnummer 010 4824977 om een afspraak te maken voor het herstel van schade aan uw auto.

Bekijk hier onze reviews

010 4824977

Afspraak maken?

Starfit Auto Snel Service – 010 4824977